Nutellalı Krep Tarifi Türk mutfağı, tatlısından tuzlusuna, pasta ve börek çeşitlerine kadar geniş bir yelpazede lezzetler sunar. Misafirlerimize ikram etmek için çeşitli lezzetler hazırlayabiliriz. Türk mutfağı, zengin ve çeşitli yemekleriyle diğer mutfaklar tarafından kıskanılacak derecede lezzetlidir. Sabah kahvaltılarında, öğlen yemeklerinde ve beş çaylarında misafirlerimize sunmak için güzel tatlar yaparız. Özellikle kahvaltılarda arkadaşlarımızı davet ettiğimizde börek, kek ve krep gibi lezzetler hazırlarız. Bugün sizlere, çikolatayı sevenler için mükemmel bir Nutellalı krep tarifi vereceğim. Afiyet olsun. Gerekli Malzemeler
Hazırlanışı 1. İlk olarak unu, sütü ve suyu bir mikser yardımıyla iyice çırpın. Karışım hafif koyu bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edin. 2. Daha sonra yumurtaları ve tuzu ekleyip tekrar çırpın. 3. Teflon tavayı ısıtın ve kepçe ile bir kaşık krep hamurunu tavaya dökün. Kreplerinizin kalın olmaması için kepçenin arkasıyla tavaya yaydırın. 4. Kreplerin her iki tarafını da pişirdikten sonra bir borcama alın. 5. Pişen kreplerin içine yeterli miktarda Nutella sürün ve rulo şeklinde sarın. 6. Kreplerinizi dilimleyerek servis edebilirsiniz. Not: Kreplerinizi daha lezzetli hale getirmek için üzerine pudra şekeri serpebilir veya taze meyvelerle süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun! |