Yumurtaları derin bir kabın içine kırıp köpürene kadar mikser ile karıştırıyoruz. Yoğurdu ilave ederek çırpma işlemine devam ediyoruz. Ardından yoğurt suyunu, tuz, un, toz şeker, kabartma tozunu da ekleyip topaklar kalmayana dek çırparız. Çırpma işlemine 10 dakika kadar devam etmeliyiz. Taki kek hamuru gibi akışkan bir hale gelene kadar. Yoğurtlu krep hamuru yaklaşık 15 dakika kadar dinlendirilmesi gerekir. Krep tavasını ocağa koyup ısındıktan sonra üzerine biraz margarin sürmemiz gerekir. Tava ısındıktan sonra dinlenen hamurumuzdan bir kepçe döküp tavada eşit bir şekilde yayıyoruz hamurun yayılması için elimizle tavayı bir sağa bir sola çeviriyoruz.
Olmaz ise kaşıkla da yayabilirsiniz. Döktüğümüz krep göz göz olana kadar pişiriyoruz diğer yönünü çevirerek ortasını da pişiriyoruz. Hamurumuzu bitene kadar her defasında margarin sürmeniz gerekmektedir. Aksi halde krep tavaya yapışabilir ve çevirme işlemi sırasında başarısız olabilirsiniz. Yapmış olduğumuz krepleri üst üste dizerek küçük parçalara bölebilirsiniz. Kahvaltı sofrasına koyacağınız diğer gıda ürünleri olan bal, tereyağı, peynir, domates, salatalık, biber, kaşar, zeytin. Yumurta ve reçel çeşitlerimizden ekleyerek muhteşem bir kahvaltı sofrası hazırlayabilirsiniz. Gerek misafirlerinize gerek evdeki aile fertlerine jest yapabilirsiniz. Yoğurtlu krepimiz ve kahvaltı soframız hazır, afiyet olsun.