Derin bir kâseye yumurta ve toz şekeri ekleyip mikser yardımı ile köpürterek karıştırıyoruz. Ardından eritilmiş tereyağı, süt ve suyu ekleyip tekrar çırpıyoruz. Son olarak da unu ilave edip çırpma işlemine devam ediyoruz. Hazırladığımız krep hamurunu bir kenara koyup krep tavasını ocağa alıyoruz ve ısıtıyoruz.
Isıttığımız krep tavasına 2 damla sıvı yağ koyup krep hamurundan bir kepçe tavaya koyuyoruz. Krep tavada olduğu yerde kalın bir şekilde piş-memesi için krepi tavanın her yerine eşit miktarda yayıyoruz. İlimizde ıspatula ile kenarlarını tavadan kurtarıp krepi çeviriyoruz her iki yüzünü de dileğimiz kadar pişiriyoruz. Pişirdiğimiz krepin üzerine pudra şekeri serpiyoruz ve dörde katlıyoruz. Katladığımız krepin üzerine bal kaymak veya reçel sürüp dilediğiniz meyve ile süslüyoruz. Bütün malzemeler bitinceye kadar aynı işlemlere devam ediyoruz. Deneyeceğinizi ve beğeneceğinizi umarak şimdiden ellerinize sağlık ve afiyet olsun.