İlk olarak krep hamurunu yaparak işe başlıyoruz.
2 yumurtayı derince bir kaba kırıp çırpmaya başlıyoruz. Süt ve suyu ekleyip çırpmaya devam ediyoruz. En son elekten geçirdiğimiz un ve tuzu ekleyip pürüzsüz bir hamur elde edene kadar iyice çırpıyoruz. Hamuru buzdolabında dinlendirmeye bırakıyoruz. Bu esnada iç harcımızı hazırlamaya başlıyoruz. Peynirleri birbirine karıştırıyoruz ve dereotu ve maydanozu ince ince doğrayıp iç harca ekliyoruz. İç harcı birbirine iyice özleşene kadar karıştırılıyor. İç harcı bir kenara alıp krepleri pişirmeye başlıyoruz. Krep hamurunun tavaya dökmeden tavaya bir miktar yağ ekliyoruz ve krep hamurunu her yere eşit gelecek şekilde ve ne çok ince ne de çok kalın olamayacak şekilde döküyoruz.
Kreplerin iki yüzünü de eşit bir miktarda pişirdikten sonra bu işlemi bütün hamur bitene kadar tekrarlıyoruz. Krepler hazır olunca içlerine peynirli harcımızı koyup bohça şekline kapatıyoruz. Önceden yağladığımız fırın tepsisinin içine krep böreklerimizi diziyoruz üzerine bir miktar kaşar peyniri koyduktan sonra 180 derecelik fırında peynir eriyene kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun.