Öncelikle iç harcı hazırlayıp soğumaya bırakalım çünkü sıcak olmaması gerekiyor. Patatesleri haşlayıp soyalım ve rendeleyelim. Bir tavanın içinde zeytinyağı ve yemeklik doğradığımız soğanları kavuralım. Öldürdüğümüz soğanların üzerine sarımsağı ekleyip biraz daha kavuralım ve içine domates salçasını da ekleyip karıştıralım. Ocaktan aldığımız soğan, sarımsak ve domates salçalı karışımı rendelenmiş patatesin üzerine döküp iyice birbirine yedirelim.
Daha sonra ince doğranmış maydanoz ve kaşar peyniri rendesini de ekleyerek karıştırıp bir kenarda soğumaya bırakalım. Krep hamuru için yumurtaları çırpıp içine un, krema ve tuzu ekleyerek iyice karıştıralım. Bir tavayı yağlayarak birer kepçe koyarak önlü arkalı pişirelim ve bu işlemi hamur bitene kadar tekrarlayalım. Pişen kreplerin içine hazırladığımız patatesli iç harçtan koyup kenarlarını birleştirerek kürdan ile tutturalım ya da bohça şekli verelim. Servis etmeden önce hafifçe ısıtalım ve öyle servis edelim ki içindeki kaşar peyniri erisin.
Afiyet olsun.