Büyükçe bir kâsede 2 adet yumurtayı iyice çırpın. Üzerine sütü ekleyip çırpmaya devam edin. Daha sonra domates püresi ve domates salçası ekleyip çırpma teli ile karıştırmaya devam edin. Unu da ilave edip pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpın hamur cıvık olursa biraz daha un ilave edip karıştırın. İsterseniz beyaz peyniri ezip içine katabilirsiniz.
Kek hamurundan daha akışkan bir kıvamda olması gerekiyor. Yapışmaz bir tavanın ya da krep tavasının içinde pişirebilirsiniz. Tavayı bir fırça yardımıyla çok yağlamamak şartıyla güzelce yağlayın. Hazırlanan hamurdan bir kepçe yardımıyla alıp tavaya dökün. Kepçenin arkası ile hamuru çok dağıtmadan yayın. Üzerindeki hamur içini çekene kadar bekleyin ve üzeri göz göz olunca olmuş demektir.
Hamur içini çekince ters çevirip diğer tarafınında kızarıp pişmesini bekleyin. Piştikten sonra bir servis tabağına alabilirsiniz. Krep hamuru bitene kadar bu işlemi tekrarlayın ve bu şekilde pişirin. Bütün pişirdiğiniz domatesli krepleriservis tabağına alın. Domatesli kreplerin arasına peynir sararak servis edip yiyebilirsiniz. Kolay bir krep tarifi olan
domatesli krep tarifini herkes yapabilir. Deneyip yapanlara şimdiden afiyet olsun.