Derin bir kap içerisinde yumurta çırpılır. Ardından toz şeker, 1 su bardağı süt, un ve kakao eklenir. İyice sıvı bir hamur haline gelene kadar karıştırılır. Hazırlanan bu krep önceden ısıtılmış teflon tavaya bir kepçe olarak aktarılır. Krep tavanın her yanını kapsayacak şekilde dağıtılır. Fazla bekletilmeden ters yönü çevrilerek diğer kısmının da pişirilmesi sağlanır. Her krep için aynı yöntem uygulanarak krep boş bir tepsiye alınır Kreplerin içerisine az miktarda çikolata ince tabaka olarak sürülür ve muz soyulup ortadan iki eşit parçaya kesilerek içine koyulup sarma şeklinde sarılır.
Bir yandan da 1 bardak süt içerisine 1 paket krem şanti eklenerek mutfak robotuyla çırpılır. Hazırlanan krem şanti çikolatalı krep sarmalarının üzerine bir miktar sürülüp en üst kata Antep fıstığı dökülerek servis tabağına alınıp enfes sunum yapılır.